Matematik

Renter.

08. maj 2020 af Mc73 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har brug for lidt hjælp/udregning til denne opgave (hvordan sætter jeg det bedst op)

spørgsmålet lyder:

I en bank indsatte Dorthe 24000 kr. til en fast årlig rente på 1,8%

- Hvor stort et beløb står der på kontoen efter 10 år?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2020 af ringstedLC

\begin{align*} K_0 &= 24000 \\ r &= 1.8\% \\ K_{10} &= K_0 \cdot \left ( 1+\tfrac{r}{100} \right )^{10} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2020 af AMelev

Brug din formelsamling. Se side 5 (4)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2020 af mathon

              \small \begin{align*} K_0 &= 24000 \\ p &= 1.8\% \\ K_{10} &= K_0 \cdot \left ( 1+\tfrac{p}{100} \right )^{10} \end{align*}


Skriv et svar til: Renter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.