Matematik

Differentiale opgave - bestem forskrift

09. maj 2020 af hjælpmigmedmatplz (Slettet)

Hej. Jeg sidder og laver en aflevering i matematik, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af den her opgave, og jeg kan ikke komme videre med de andre opgaver, før jeg har løst den. 

Opgaven ligger vedhæftet som billede.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2020 af mathon

                      \small \begin{array}{lllll} & y = b \cdot a^x\qquad -25\leq x \leq -5\\ \textup{og}\\& 200 = b\cdot a^{-15}\\& \;10\,=b\cdot a^{-5} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2020 af SF2020 (Slettet)

Skulle bare lige prøve om jeg også kunne sætte opgaven ind :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2020 af mathon

                      \begin{array}{lllll}& 200 = b \cdot a^{-15}\\& 10 = b \cdot a^{-5} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2020 af mathon

kontrol:

                   \small \small \begin{array}{lllll} & \textup{solve} \left(200 = b \cdot a^{-15} \; and \; 10 = b \cdot a^{-5},\left \{ a,b \right \} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Differentiale opgave - bestem forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.