Matematik

5% signifikansniveau

11. maj 2020 af hjælpmedlektierpls - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til b I vedhæftede opgave. 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2020 af peter lind

a) p = ½

<b se om  0,025 < P(X<50) eller  P(X>50) < 0,025


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2020 af AMelev

X = Antal krone X ~ b(n,p)

a) Nulhypotese H0: p = 50%
Alternativ hypotese H1: p ≠ 50%
X ~ b(110,50%) under H0

b) Samme procedure som i din tidligere tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1959968#1960005.


Skriv et svar til: 5% signifikansniveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.