Matematik

En funktion f er bestemt ved f(x)=(x^(2)+3x)*ln(x), x>0 a) bestem f'(1)

12. maj 2020 af celle1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er bestemt ved
f(x)=(x2+3x)*ln(x), x>0
a) bestem f'(1)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2020 af physique

først skal du differntiere funktionen derefter erstatter du alle x'erne med 1 og regner det ud. slut prut


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2020 af peter lind

Differentier funktionen som et produkt af 2 funktioner g(x) = x2 +3x og ln(x) Se formlerne 134, 139, og 143 i din formelsamling


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved f(x)=(x^(2)+3x)*ln(x), x>0 a) bestem f'(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.