Matematik

Beskriv, i hvilken områder..

15. maj 2020 af me002 - Niveau: A-niveau

Hej. 

Jeg har lidt svært ved opgave b. Hvordan bestemmer jeg hvilken områder af planen løsningenkurverne er voksende, og i hvilke de er aftagnede. 

Jeg har prøvet at indsætte funktionen f ind på y's plads, hvor jeg derefter har sat differentialigning i lig med nul, men den siger der ikke findes nogen løsningen. 


Svar #1
15. maj 2020 af me002

#0

Hej. 

Jeg har lidt svært ved opgave b. Hvordan bestemmer jeg hvilken områder af planen løsningenkurverne er voksende, og i hvilke de er aftagnede. 

Jeg har prøvet at indsætte funktionen f ind på y's plads, hvor jeg derefter har sat differentialigning i lig med nul, men den siger der ikke findes nogen løsningen. 

Vedhæftet fil:Udklip22.PNG

Brugbart svar (2)

Svar #2
15. maj 2020 af Capion1

 Kig på de to punktmængder:
M1 = {(x , y) |  4y + 8x2 < 0 }
  og
M2 = {(x , y) |  4y + 8x2 > 0 }

Parablen
 y = - 2x2
har en vis interesse.
 


Skriv et svar til: Beskriv, i hvilken områder..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.