Matematik

Rækkefølge

15. maj 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej

Jeg er ret forvirret hvad man skal i denne her opgave. Er der nogle der ville forklare?:)

- Tak

Spørgsmålet

Her ser du de første fire tal i en
talfølge:
0,2 - 0,5 - 0,8 - 1,1
Find en regel for, hvordan
talrækken ændrer sig.
Skriv de næste fire tal i talfølgen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2020 af Capion1

For at få hele tal, ganges tallene først med 10
Afstanden mellem de hele tal er ......

 


Svar #2
15. maj 2020 af annonym368 (Slettet)

#1

For at få hele tal, ganges tallene først med 10
Afstanden mellem de hele tal er ......

 

3?


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. maj 2020 af Capion1

a1 = 2
a2 = 5
..
an = 3n - 1
 


Skriv et svar til: Rækkefølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.