Kemi

kemi hjælp

18. maj 2020 af maria2016 - Niveau: B-niveau

Hej nogle som kan hjælpe med disse opgaver. 

1) jeg opskrive elektronprikformel og formler med bindingsstreger for HBr  og NH4+ 

Tegn molekyler med bindingsstreger og brug elektronegativitetstabellen til at finde om de er polær bindinger. 

2) NH3

3) NCl3

4) CH3- CO - CH3


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2020 af Moderatoren

Ja, men skriv lige hvad du er i tvivl om – og hvad du ved. 

Og så et godt råd:
Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.


Svar #2
18. maj 2020 af maria2016

Jeg er i tvivl om hvordan skal skal opskrive elektronprikformel for HBr, da jeg ved at H vil have en elektro og Br vil ikke 6 tror jeg. Men ved ikke hvad NH4+


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2020 af mathon

                     
                        :\underset{\underset{H}{^{..}}}{\overset{^{\mathbf{..}}}{Br}}::


Svar #4
18. maj 2020 af maria2016

tak hvor mange elektoren vil Br have 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2020 af mathon

  Br har 35 elektroner, hvoraf de 7 i yderste skal.


Svar #6
18. maj 2020 af maria2016

Nårhh super nu forstår jeg det men hvordan vil deres bindingsstreger se ud:) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. maj 2020 af mathon

          \small \begin{array}{llll} H\! -\! Br \end{array}

          \small \begin{array}{llll} Cl-\overset{\overset{Cl}{|}}{N}-Cl \end{array}

          \small \begin{array}{llll} H-\overset{\overset{H}{|}}{\underset{\underset{H}{|}}{C}}-\overset{\overset{O}{||}}{C}-\overset{\overset{H}{|}}{\underset{\underset{H}{|}}{C}}-H \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. maj 2020 af mathon

              \small H-\underset{\underset{H}{|}}{\overset{\overset{H^+}{|}}{N}}-H


Skriv et svar til: kemi hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.