Matematik

Vektorfunktioner

20. maj 2020 af Matmatmatma - Niveau: A-niveau

Hej

Denne opgave driller mig lidt.. Altså jeg tænkte på at opskrive en vektorfunktion s\vec(t)=(t , t^2-1) og så må 

r\vec være parallel med s\vec - er det rigtig tænkt, synes bare ikke jeg kan få determinanten til at være lig 0?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2020 af janhaa

x = t +2

t = x-2

y=t^2+4t+3\\ y=(x-2)^2+4(x-2)+3=x^2-1

q.e.d.


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.