Matematik

Differentialregning

21. maj 2020 af MARIOO123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa,

Er der nogen der kan hjælpe mig med vedhæftet opgave. Jeg ved at jeg både skal benytte sammesat funktion og produktreglen. 


Svar #1
21. maj 2020 af MARIOO123 (Slettet)

Er jeg på rette spor?


Svar #2
21. maj 2020 af MARIOO123 (Slettet)

.


Svar #3
21. maj 2020 af MARIOO123 (Slettet)

.


Svar #4
21. maj 2020 af MARIOO123 (Slettet)

Havde problemer med at vedhæfte billedet. Beklager for de tomme opslag.


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2020 af Capion1


f = g · ( h º k) 
g (x) = x3 - x2
h (x) = ex
k (x) = x - 4
 


Svar #6
21. maj 2020 af MARIOO123 (Slettet)

Er det korrekt det jeg har lavet?


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2020 af ringstedLC

Du reducerer forkert tilsidst.


Svar #8
22. maj 2020 af MARIOO123 (Slettet)

Yes det opdagede jeg. Svaret må være e^x-4(x^3+2x^2-2x)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.