Matematik

Kombinationer

23. maj 2020 af Jonas20 - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe. Har skrevet de mulige kombinationer op og kommer frem til svaret 8. Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2020 af mathon

Du tegner tre "cifferbåse", hvori du skriver cifrene:

          Da cifrene må benyttes flere gange
          bliver der ved ydfyldning
          af
                   \small \small \begin{array}{lllll} &\textup{1. b\aa s}&8\textup{ muligheder}\\& \textup{2. b\aa s}&8\textup{ muligheder}\\& \textup{3. b\aa s}&8\textup{ muligheder}\\ \textup{dvs}\\&& 8\cdot 8\cdot 8=8^3\textup{ muligheder}\\ \textup{og dermed}\\&&8^3\textup{ tal.} \end{array}


Skriv et svar til: Kombinationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.