Matematik

retvinklede trekanter

03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

tegninger herunder viser de første 3 figure. Hvor stor er omkredsen af figur 2?

Vedhæftet fil: poo.PNG

Svar #1
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

er det ikke rigtigt

Vedhæftet fil:opp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2020 af ringstedLC

#1: OK!

\begin{align*} O &= 3\cdot 1+\sqrt{1^2+\left (\sqrt{1^2+1^2} \right )^2} \\ O &= 3+\sqrt{1^2+2} \\ O &= 3+\sqrt{3} \\ \end{align*}


Svar #3
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

er det også rigtigt

Vedhæftet fil:åååp.PNG

Svar #4
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. juni 2020 af StoreNord

Hvor er Figur n  ?


Svar #6
04. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

her

Vedhæftet fil:vff.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. juni 2020 af StoreNord

Er det den ydre omkreds, vi skal finde?


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. juni 2020 af Capion1

For n trekanter vil polygonen få omkredsen
  (n + 1) + √ (n + 1)
Den 16. trekant vil ikke overlappe den 1. trekant, men det vil den 17.


Svar #9
04. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

er det ikke c der er den rigtige

Vedhæftet fil:ytt.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #10
04. juni 2020 af StoreNord

#0
Er jeg på sporet nu?
I bekræftende fald:      Hvad er n ?


Svar #11
04. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Det her er der ved min opgave

Vedhæftet fil:tyy.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #12
04. juni 2020 af Capion1

# 10
n er antallet af retvinklede trekanter, 3, som opbygger polygonen ABDEC på skitsen.


Svar #13
04. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

# 10 har nu forstået det.

er det ikke c der er den rigtige

Vedhæftet fil:ytt.PNG

Svar #14
04. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

sorry mit fejl.

Omkreds af n er antallet?

= (n + 1) + √ +√ (n + 1)

er det rigtigt

Vedhæftet fil:rtt.PNG

Skriv et svar til: retvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.