Kemi

kemi

04. juni 2020 af Matildemei (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med de her 6 forskellige figurer. Jeg har fået af vide af min lære, at jeg skal få så meget kemi ud fra disse figurer. Og skrive tekst til hver figurer, men aner ikke hvad jeg skal skrive til hver af figurene. Nogle der kan hjælpe. Tænker der skal tænkes lidt kreativ, især til figur 5

Vedhæftet fil: NF-kemi-figurer-1-2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2020 af Moderatoren

Prøv at skrive det, som du er kommet frem til, så kan man evt. give dig hints til at komme videre


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2020 af janhaa

fig 6: C-atom m/ 6 p+ og 6 e- og 6 n

fig. 4: KaKb = Kw

syrer: pH < 7 og baser: pH > 7

fig. 3: Ag+ + Cl- => AgCl(s)

fig. 2 : to faser

fig. 1: M = m/n

m(vann) = 18 g

m(sukker) = 180 g


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2020 af janhaa

fig. 5: butan-gass el propan-gass som brenner

C_3H_8 + 5O_2 => 3CO_2 + 4H_2O


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.