Matematik

Isolere x^2

08. juni 2020 af Karozz - Niveau: B-niveau

Jeg står og skal løse denne ligning, men jeg er usikker på, hvordan jeg skal gribe det an.

Ligningen hedder følgende:

2510,045 * 0,51 = (x^2 * 1,024508) / 2

Tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2020 af PeterValberg

2510,045\cdot 0,51=\frac{x^2\cdot1,024508}{2}

\frac{2510,045\cdot 0,51\cdot 2}{1,024508}=x^2

x=\pm\sqrt{\frac{2510,045\cdot 0,51\cdot 2}{1,024508}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. juni 2020 af Karozz

Selvfølgelig, tak for svar.


Skriv et svar til: Isolere x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.