Fysik

Energi

09. juni 2020 af TheMathNerd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg kan ikke finde ud af vedhæftede og ville håbe på I kunne hjælpe og forklare opgaven.

Tak på forhånd og for tiden.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2020 af Maskiningeniøren

Uden at have set resten af opgaven tror jeg der bliver spurgt efter dette:

a)

m = V\cdot\rho

b)

E_{kin} = \frac{1}{2}mv^2 = \frac{1}{2}(V\cdot\rho)v^2

c)

P = \eta \cdot \frac{E}{t} = \eta \cdot\frac{\frac{1}{2}(V\cdot\rho)v^2}{t}

Endelig formel:

P = \eta \cdot \frac{V\cdot\rho \cdot v^2}{2t}


Svar #2
09. juni 2020 af TheMathNerd (Slettet)

yes! tusind tak hr igen!

 


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.