Matematik

Forskellig mat opgaver !!!

22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen der kan hjælpe med et pr matematik opgaver, jeg vedhæfter lige billederne, så I kan se dem.

På forhånd tak.

Svar #1
22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Og denne:

Svar #2
22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

2:
Vedhæftet fil:image.jpg

Svar #3
22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Denne:

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. juni 2020 af Moderatoren

Er det 9. klasse i dag?

Hvilke problemer har du? Hvad har du selv gjort for at svare på opgaverne?


Svar #5
22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Denne:
Vedhæftet fil:image.jpg

Svar #6
22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Denne:
Vedhæftet fil:image.jpg

Svar #7
22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Ja det er 9. kl i dag.

Jeg har prøvet og Google mig frem, men kan desværre ikke finde nogle formler til dem.

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. juni 2020 af Moderatoren

Prøv at kigge i din formelsamling – I den står de formler, som du skal bruge. Du brugte vist nogle af dem i denne tråd: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1967152


Svar #9
22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Fx. til denne: opgave mener jeg svaret er O, da O og L er paralle med hinanden.

Er det rigtigt??

Svar #10
22. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Her ved jeg at der er 1 elev til forskel for april og marts måned, men hvorfor kommer jeg frem til procenten af det.

Nogen der har en formel til denne::?

Brugbart svar (0)

Svar #11
22. juni 2020 af PeterValberg

Vedr. #2

f(x)=10x+1200

Det er en lineær sammenhæng

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #12
22. juni 2020 af PeterValberg

|BM|=\sqrt{|BC|^2-|CM|^2}=\sqrt{5^2-4^2}=\,...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #13
22. juni 2020 af PeterValberg

Benyt at der er tale om ensvinklede (ligedannede) trekanter med skalafaktoren 1/3

|DE|=\tfrac13\cdot |AC|

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: Forskellig mat opgaver !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.