Matematik

Matematik algebra

18. juni 2020 af Ida0000 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hurtig hjælp tilmatemstik afl.
Bileldey er linket !’
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
18. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

En til
Vedhæftet fil:image.jpg

Svar #2
18. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Og sidste
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2020 af Moderatoren

Skriv hvilke problemer som du har. Hvad tænker du i opgave 1, 2 og 3?

Er det matematik i 7, 8 eller 9 klasse?


Svar #4
18. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Der står til 7. kl.


Hvis di kunne give et eksempel på opgave 2, hvordan man regner højden??og 3.

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. juni 2020 af Moderatoren

Ok, det er fordi, at du før har stillet spørgsmål til 8 og 9 klasse. 

I opgave 2 skal du finde højden af en trekant. 

I opgave 3 står der, at de løber 12 km i timen og så skal du finde ud af, hvor lang tid det tager dem at løbe 4 km


Svar #6
18. juni 2020 af Ida0000 (Slettet)

Vil det sø sige til opg 3, at det tager dem 20 min., at løbe de 4 km??
Det er nemlig det jeg er itvivl om?


Hvad med højden, har du evt. en formel for at beregne det?

Tak.

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. juni 2020 af Moderatoren

Det virker rigtigt med 20 min. 

Formlen finder du i din formelsamling eller grundbog :) Jeg kan ikke huske den.


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. juni 2020 af mathon

       \small \begin{array}{lllll} \textup{tiden}&t=\frac{4\;km}{12\;\frac{km}{h}}=\frac{1}{3}\;h=20\;min. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. juni 2020 af janhaa

s = vt

or

d = vt


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. juni 2020 af Jones2929

1:

Brug, at arealet af en trekant er:

A = 1/2*h*g

For trekanten f giver det 

A = 1/2*2*8 \Leftrightarrow A = 1*8 \Leftrightarrow A = 8

Så skal du finde den anden trekant, der også giver 8


Skriv et svar til: Matematik algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.