Matematik

Reducering

11. august 2020 af Maja2503 - Niveau: 10. klasse

Hej. 

Jeg skal reducere et udtryk, som jeg har lidt problemer med. Er der nogen, der kan forklare, hvordan den kan reduceres? Den ligger vedhæftet som billede. 

På forhånd tak for hjælpen:)

Vedhæftet fil: Reducering af udtryk.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2020 af PeterValberg

(x+y)^2-2xy-y^2=

(x+y)(x+y)-2xy-y^2=

x^2+y^2+2xy-2xy-y^2=x^2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.