Matematik

Differentialregning

18. august 2020 af XXXX121221 - Niveau: B-niveau

Nogen som kan hjælpe med at differentier denne funktion og evt. med at finde monotoniforholdene

f(x)=4*ex^2+2x-3


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2020 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} f(x)=4\cdot e^{x^2+2x-3}\\\\ f{\,}'(x)=4\cdot \left (e^{x^2+2x-3} \right )\cdot \left (x^2+2x-3 \right ){}'=4\cdot \left ( 2x+2 \right )\cdot e^{x^2+2x-3} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2020 af mathon

Monotoni
                     \small \begin{array}{llllll}& e^{x^2+2x-3}> 0\\ \textup{hvorfor}&\textup{fortegnsvariationen for }f{\; }'(x)\textup{ f\o lger fortegnsvariationen for }(2x+2)=2(x+1) \end{array}


Svar #3
18. august 2020 af XXXX121221

Mange tak


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.