Matematik

Cirkelbevægelse hjælp!

24. august 2020 af PedherAnnie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Søger hjælp til denne opgave! Med CYKLOIDEN


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2020 af janhaa

1.

V(rad) = b/r dvs: b = V(rad)*r

her: b(rød circel-bue) = r*t

V(rad): vinkel i rad

b: vinkel-bue

r: radius


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. august 2020 af janhaa

1.

OC = (x, y) = (r*t,  r)


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. august 2020 af janhaa

2:

CP = u ' (t) = (-r*sin(t), -r*cos(t))

3:

OP = OC + CP


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. august 2020 af janhaa


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2020 af Anneharder (Slettet)

Tusind tak for hjælpen. Det har givet mig en bedre forståelse for emnet. Synes godt nok det er svært. :) 


Skriv et svar til: Cirkelbevægelse hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.