Fysik

Elektriske kraft

25. august 2020 af FysikAaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau
2. Hvad skulle q så være for at den elektrisk kraft mellem dem havde samme størrelse som F^G

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2020 af mathon

                        \small \begin{array}{llll} 1.97\cdot 10^{-47}\;N=\frac{1}{4\pi\cdot \varepsilon _o}\cdot \frac{q^2}{r^2}\\\\ 1.97\cdot 10^{-47}\;N=\left (8.9876\cdot 10^9\; \frac{N\cdot m^2}{C^2} \right )\cdot \frac{q^2}{\left (5.30\cdot 10^{-11}\,m \right )^2}\textup{ ... } \end{array}


Svar #3
25. august 2020 af FysikAaaa (Slettet)

Det forstår jeg ikke. Jeg lavet det sådan her. Men svaret er ikke korrekt fordi, jeg har fire svar muligheder , det svar jeg får er ikke et af dem.

Brugbart svar (1)

Svar #4
25. august 2020 af mathon

                            \small q=2.48\cdot 10^{-39}\;C


Svar #5
25. august 2020 af FysikAaaa (Slettet)

Det er netop også det jeg får. Men jeg har disse svar muligheder? Det netop derfor jeg tvivler: Måske er det fejlen fra læren. 
 


Skriv et svar til: Elektriske kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.