Matematik

nulhypotese

25. august 2020 af ole222 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg fik sansyligheden til at være 0.006241131797%

men forstår ikke resten af opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2020 af peter lind

a) Hvis sandsynlighederne er ens må sandsynlighede må sandsynligheden for at få felt 1 være 1/25

b) Lav et konfidensinterval omkring 490/5 på 5% og se om de 30 falder inden for dette interval


Svar #3
25. august 2020 af ole222

a fik jeg til 0.006241131797%


Svar #4
25. august 2020 af ole222

Er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2020 af peter lind

Synes du 1/25 = 0,006241--%


Svar #6
25. august 2020 af ole222

a = 1/25

b = acceptområde 12....29

forstår nu tak


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. august 2020 af Soeffi


Skriv et svar til: nulhypotese

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.