Matematik

Forklaring af ligning

03. september 2020 af Maja2503 - Niveau: C-niveau

Hej. 

Er der nogen der kan forklare mig, hvad der sker med a i den tredje linje? Hvordan forsvinder det ene a på den fjerde linje? 

Jeg har vedhæftet et billede af ligningen. 

På forhånd tak for hjælpen:-)

Vedhæftet fil: Bevis.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2020 af Mathias7878

Man sætter blot a uden for en parentes, da a indgår i begge led. Der gælder nemlig, at 

a \cdot (b-c) = a \cdot b - a \cdot c

- - -

 

 


Skriv et svar til: Forklaring af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.