Matematik

vektorer

06. september 2020 af rose0553 - Niveau: B-niveau

nogle der kender svaret? kan ikke få det til at blive rigtigt

billedet under


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2020 af AMelev

a) Indsæt t = 1 og benyt FS side 12 (55)

b) FS side 10 (45) samt side 17 (83)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2020 af mathon

              \small \begin{array}{llllll} a)\\&\textup{Projektionen af }\overrightarrow{a}\textup{ p\aa }\overrightarrow{b}\\&&\overrightarrow{a}_{\overrightarrow{b}}=\frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |^2}\cdot \overrightarrow{b}&& \overrightarrow{a}=\bigl(\begin{smallmatrix} 23\\2 \end{smallmatrix}\bigr) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2020 af mathon

              \small \small \begin{array}{llllll} b)\\& \sqrt{\left ( 3t+20 \right )^2+2^2}=\sqrt{2^2+(-1)^2}=\sqrt{5}\\\\& \left ( 3t+20 \right )^2+2^2=5\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.