Matematik

mat

06. september 2020 af rose0553 - Niveau: B-niveau

nogle der kan svare mig p a,b eller c da jeg ikke kan få det til at give mening 

billedet under her 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2020 af peter lind

brug  formlerne side 19 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} a)\\& \begin{array}{llll} 13.359.000=11.105.000\cdot (1+r)^{10}\\\\ \frac{13.359.000}{11.105.000}=(1+r)^{10}\\\\ 1+r=\left ( \frac{13.359.000}{11.105.000} \right )^{\frac{1}{10}} \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2020 af AMelev

a) 11.105·(1 + r)10 = 13.259 ⇔ r = ....

b)
x = antal år efter 1994
f(x) = affaldsproduktion (106 tons)
Model: Eksponentiel vækst, så f(x) = b·ax

Data: f(0) = 11.105 og f(10) = 13.359 
FS side 19 (102) & (103)

c) FS side 19 (105)


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.