Matematik

Omskriv graf til lineær funtkion

13. september 2020 af Alex619 - Niveau: C-niveau

Hejsa. Jeg sidder lige og laver min matematik aflevering, da jeg stødte på en opgave, som jeg har lidt svært ved at løse. 

Opgaven lyder således: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2020 af Capion1


Forskriften for den rette linje:
y = ax + b
a er hældningskoefficienten og b er stykket linjen afskærer y-aksen.
Lad os se på den grønne:
a = 2 og b = 3             a: 1 tern hen og to tern op. a = 2/1 = 2
Forskriften for den grønne er da
y = 2x + 3
Den røde hælder den anden vej, da bliver a negativ, men princippet er det samme.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2020 af AMelev

Se din formelsamling side 10 (42) inkl. figur.


Skriv et svar til: Omskriv graf til lineær funtkion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.