Matematik

bestem f(2) og f'(x) til funktionen f(x)=x^4 -5x

16. september 2020 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg har denne som skal klares uden hjælpemidler

er den første f(2) 

så bare at sætte 2 ind på x's plads så f(2)=2^4-5*2 

og den anden er jeg lidt i tvivl om 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2020 af janhaa

f'(x)=4x^3-5


Svar #2
16. september 2020 af sandrai

hov kunne ikke få billedet af ogaven med 

men funktionen f er givet ved f(x)=x^4-5x 

a) bestem f(2) 

b bestem f ' (x) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2020 af janhaa

f(2)=6


Svar #4
16. september 2020 af sandrai

#3

Det fik jeg også, super

Hvordan gør jeg så med f ‘ (x)

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2020 af janhaa

#1

f'(x)=4x^3-5

se


Skriv et svar til: bestem f(2) og f'(x) til funktionen f(x)=x^4 -5x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.