Matematik

Funktioner af to variable

17. september 2020 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Hej Allesammen

Jeg er lige nu igang med at læse ekstra op på matematik, så jeg er lidt mere foran. Mit projekt lige nu er at forstå om funktioner af to varible. 

Jeg har fundet nogle opgver (se vedhæftet fil), som jeg simpelthen ikke ved hvordan man løser. Er der nogle der kan løse dem og måske forklare hvordan i gør? 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2020 af janhaa

d) circle


Svar #3
17. september 2020 af Trojanskhest

#2

a)

https://www.wolframalpha.com/input/?i=plot+1%2F%28%28x-3%29%5E2%2B%28y%2B2%29%5E2%29

b)

f(2, -2) = 1

Kan du forklare opgavebesvarelsen ? Tak for det


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2020 af AMelev

a) Brug dit graf-værktøj

b) FS side 32 (191)

c) z = f(x,2) =g(x) FS (192)

d) FS side 32 (193)

e) Grafværktøj

f) h(y) = f(1,y) = ..... Bestem tangentligningen (y→z og x→y) i røringspunnktet (3,h(3)). 


Skriv et svar til: Funktioner af to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.