Matematik

sko

18. september 2020 af shain - Niveau: 9. klasse
Hvordan løses denne opgave.
prøver at sige 440/20= 22 uger
trækker 200/20= 10 uger

trækker 10 uger fra fra 22 uger og få 12 uger?

Hvordan stiller man det op som ligning?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2020 af mathon


Svar #2
18. september 2020 af shain

Er 12 uger rigtig eller forkert?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{sammenh\ae ng:}\\& \begin{array}{lllll} f(x)=y=20x+200\\ \textup{hvor }f(x)\textup{ er opsparingen i kr efter }x\textup{ ugers st\o vsugning}\\\\ \textup{L\o s }440=20x+200 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2020 af mathon

#2
        Rigtigt.


Svar #5
18. september 2020 af shain

Det giver 12 trækker 200 fra på begge sider, og deler med 20 på begge sider

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. september 2020 af mathon

    Ja.


Svar #7
18. september 2020 af shain

tak for svar

Skriv et svar til: sko

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.