Matematik

vektorer!!

20. september 2020 af freja9292

nogen der ved hvordan man finder t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2020 af ringstedLC

a) Summen af de tre vektorer bringer personen fra A til D. Det gør vektor AD også, så du har:

\begin{align*} \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\overrightarrow{CD} &= \overrightarrow{AD} \\ \binom{4}{3}+\binom{4}{2}+\binom{t}{0} &= \binom{15}{5} \\ \binom{4+4+t}{3+2+0} &= \binom{15}{5} \\t &=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: vektorer!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.