Matematik

Bestem ved aflæsning f(-3) ???

24. september 2020 af magnuspederesen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Forstår ikke helt opgaven, hvad mener de med at aflæse den? Skal jeg bare trække  3 ned, eller skal jeg tegne grafen på geogebra og vente til at linæer ligning rammer  ved -3 ?


Svar #1
24. september 2020 af magnuspederesen (Slettet)


Svar #2
24. september 2020 af magnuspederesen (Slettet)

fuck hvor var det nemt, har selv fundet ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2020 af oppenede

Grafen for en funktion har ligningen:
  y = f(x)

Når x = -3 så er y = f(-3), dvs. f(-3) er y-værdien af det punkt på grafen hvor x=-3.


Skriv et svar til: Bestem ved aflæsning f(-3) ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.