Matematik

Cm til cm2

25. september 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen der kan formlen fra cm til cm2

Jeg har som opgave at regne areal ud af et låg, det har jeg også gjort.
Arealets låg blev til 800 cm nu skal jeg have det om til cm2???
Hvordan gør jeg det??

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2020 af mathon

Oplys den nøjagtige opgavetekst.

cm (der er en længdeenhed) kan ikke omskrives til cm2 (der er en arealenhed).


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2020 af StoreNord

#0
Et låg på 800 cm er meget stort!


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2020 af PeterValberg

Hvis du har beregnet arealet, så er det i cm2,
hvis de kendte mål, du har brugt, er i cm...

Prøv lige at vise os opgaveteksten og dine udregninger :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2020 af PeterValberg

#2 Det kommer vel an på, hvad det er låget til... :-)
Et stykke A4 papir har et areal på ca. 600 cm2
det er da ikke meget stort, hvis du spørger mig

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
25. september 2020 af Annicca (Slettet)

Dette er opgavestyklet
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. september 2020 af Capion1


Låg, areal = 40 cm · 20 cm = 800 cm2
Når man ganger cm med sig selv fås cm·cm = cm2


Skriv et svar til: Cm til cm2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.