Matematik

Bestem en forskrift for F

28. september 2020 af Palma11 - Niveau: A-niveau

skal lave en opgave i hånden om intergral regning, men kan ikke finde ud af det, spørgsmålet lyder følgende:

En funktion f er givet ved forskriften 

f(x)=a · x^2 + 2x -4

Funktionen F er stamfunktion til f, og grafen for f går gennem punkterne P(0,4) og Q(1,3)

Bestem en forskrift for F

tak på forhånd <3


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2020 af Capion1

Om funktionen F skal gælde,  F '(x) = f (x)
Find det ubestemte integral til f (x) hvor konstanten k skal med.
f (0) = 4 ?  ∧  f (1) = 3
f (0) = - 4 iflg. dét du har skrevet om f (x)
 


Svar #2
28. september 2020 af Palma11

jeg er ikke sikker på jeg forstår det fuldstændigt, er ikke den bedste til der her med intergraler


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2020 af Capion1

Du skal først tjekke,  o m  du har skrevet opgaven rigtigt af, - det er af alt afgørende betydning
for at kunne få det rigtige resultat.
Stort F og lille f      Grafen gennem P og Q: Er det grafen for f eller F ?


Svar #4
28. september 2020 af Palma11

her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2020 af Capion1

Du går angiveligt i 3.g på A-niveau.
Du må læse på nogle eksempler om integralregning og fortælle, hvad du ikke forstår.
Det er ingen hjælp at andre løser opgaven. Du skal til eksamen en dag, hvor du er helt alene.


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.