Matematik

beregn værdien

29. september 2020 af Guleroden1 - Niveau: C-niveau

Hvordan regner jeg a)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2020 af Moderatoren

Hvad har du prøvet på og kommet frem til indtil videre?


Svar #2
29. september 2020 af Guleroden1

#1

Hvad har du prøvet på og kommet frem til indtil videre?

a=((10.5-0.9)/(2-−1)) ? a=3.2

jeg har bare berefgnet a-værdien


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2020 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} a)\\& g(-1)=-2.7\cdot (-1)+5=2.7+5=7.7 \end{array}


Skriv et svar til: beregn værdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.