Matematik

hjælp til en graf i Nspire

08. oktober 2020 af pleasesaveme - Niveau: B-niveau

Hvordan jeg får jeg lavet for h(x) graf på Nspire (opgave c)?? Håber nogen vil hjælpe:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2020 af Jiraiya

Definer dine grafer som værende

f(x):=1849x+20686

g(x):=-2268*x+60095

h(x):=f(x)*g(x)

Så går du bare ind i grafer og skriver h(x). Hvis du ikke kan se grafen så højre klik på grafvinduet -> vindue/zoom -> zoom - fit. 


Svar #2
09. oktober 2020 af pleasesaveme

Mange tak! Toad sage:)))


Skriv et svar til: hjælp til en graf i Nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.