Kemi

Molar VS. Molær

15. oktober 2020 af Alma03 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er lidt forvirret over forskellen på molar og molær?

Er molar = molarmassen med enheden g/mol?

Er molær = koncentrationen med enheden mol/L el. M

Og hvad betyder molar koncentration? Hvilken enhed er det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. oktober 2020 af mathon

 molar koncentration =  molære koncentration


Svar #2
15. oktober 2020 af Alma03 (Slettet)

Og enheden er mol/L for molar koncentration/molære koncentration?


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. oktober 2020 af mathon

    Ja.


Skriv et svar til: Molar VS. Molær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.