Matematik

Vektor

18. oktober 2020 af needofhelp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen, der ved, hvordan denne skal løses?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. oktober 2020 af mathon

Beregn først \small \overrightarrow{AB}


Svar #3
18. oktober 2020 af needofhelp (Slettet)

Og hvordan gøres det...? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} \overrightarrow{AB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OA}=\begin{pmatrix} 5\\10 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 20\\5 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -15\\ 5 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.