Matematik

LINJENS LIGNING

26. oktober 2020 af freja9292 - Niveau: A-niveau

er det rigtigt hvis jeg siger

1-2 =1

og 2 - 8 = -6

også hedder den 1 over -6, så vender jeg den til at den hedder 6 over -1 ?
men så forstår jeg ik hvordan jeg sætter de tal ind i ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2020 af PeterValberg

Prøv at se video nr. 4 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2020 af mathon

                          \small \small \begin{array}{lllll}\frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\\\\ (y_2-y_1)(x-x_1)=(x_2-x_1)(y-y_1)\\\\ (8-2)(x-1)=(3-1)(y-2)\\\\ 6(x-1)=2(y-2)\\\\ 6x-6=2y-4\\\\ 3x-3=y-2\\\\\\ 3x+(-1)y+(-1)=0 \end{array}


Skriv et svar til: LINJENS LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.