Matematik

stationær maple

28. oktober 2020 af nana2020 - Niveau: Universitet/Videregående

jeg er igang med at løse denne opgave, men syns min besvarelse ser lidt forkert ud 


Svar #1
28. oktober 2020 af nana2020

besvarelse ved ikke hvad de mener med rootof


Svar #2
28. oktober 2020 af nana2020

her kommer grafen 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2020 af Soeffi

#0.

1: Maksimum, 2: Saddelpunkt, 3:Minimum. Disse gentager sig periodisk i y-aksens retning for hvert sin x-værdi.


Svar #4
28. oktober 2020 af nana2020

super mage tak :) 


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. oktober 2020 af Soeffi

#4. Der er faktisk et saddelpunkt mere. Det ligger på samme x-værdi, som det andet.

Stationære punkter:

Maksimumspunkter (at dømme efter figuren): (x,y) = (-1/3,2·p·π)

Minimumspunkter (at dømme efter figuren): (x,y) = (-1/7,2·p·π)

Saddelpunkter (at dømme efter figuren): (x,y) = (-0,561;(2·p+1)·π) og (x,y) = (0,0849;(2·p+1)·π)

p ∈ Z.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2020 af Soeffi

#5...Det ligger på samme y-værdi, som det andet.

Svar #7
28. oktober 2020 af nana2020

jeg kan se vores resultater er i overstemmelse med hinanden med hvorfor for jeg rootOf hvordan kan de omskrives 


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. oktober 2020 af Soeffi

#7.

Det er sandt, der er også de stationære punkter: (x,y) = (0,(2·p-1)·π/2), p ∈ Z. Dem overså jeg. Formodentlig saddelpunkter, men det kræver en nærmere undersøgelse.


Brugbart svar (1)

Svar #9
29. oktober 2020 af Soeffi

#7...Prøv evt:


Brugbart svar (1)

Svar #10
29. oktober 2020 af Soeffi

#3. Rettelse til Google-graf:

Stationære punkter for 0 ≤ y < 2π (gentages med perioden 2π):
1. (x,y) = (-1/3,0) (ligner saddelpunkt)
2. (x,y) = (-1/7,0) (ligner saddelpunkt)
3. (x,y) = (0,π/2) (ligner saddelpunkt)
4. (x,y) = (0,08;π) (ligner minimum)
5. (x,y) = (-0,56;π) (ligner maksimum)
6. (x,y) = (0,3π/2) (ligner saddelpunkt)


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. november 2020 af Cudex

#10 Kan du kigge på min tråd også?


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. november 2020 af Soeffi

#10.

Stationære punkter for 0 ≤ y < 2π (gentages med perioden 2π):
1. (x,y) = (-1/3,0) (saddelpunkt)
2. (x,y) = (-1/7,0) (minimum)
3. (x,y) = (0,π/2) (saddelpunkt)
4. (x,y) = (0,08;π) (minimum)
5. (x,y) = (-0,56;π) (maksimum)
6. (x,y) = (0,3π/2) (saddelpunkt)


Skriv et svar til: stationær maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.