Fysik

kan nogen forklare mig hvordan bremselængde formlen fungerer?

29. oktober 2020 af sofi208e (Slettet) - Niveau: C-niveau

formlen lyder: s=k*v2 og den skulle være opstået af formlen a=f*s

s= bremselængden

k= en konstant 

V2= farten2

Min lærer har lavet nogle noter til hvordan formlen er opstået, men jeg forstår dem ikke. Er der nogen der kan hjælpe? jeg skal til eksamen i morgen

der ligger et scrrenshot af forklaringen jeg ikke forstår nedenunder :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2020 af janhaa

s=k*v^2,\\ der:\\ k=\frac{1}{2g\mu}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2020 af janhaa

where s is breaking distance


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2020 af janhaa

g: 9,81 m/s2

\mu:friction


Skriv et svar til: kan nogen forklare mig hvordan bremselængde formlen fungerer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.