Matematik

Matematik spørgsmål - A niveau hjælpppp

03. november 2020 af Maral - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogen der kan hjælpe med disse to spørgsmål? mange tak 

To funktioner er givet ved ??(??) = ?? 2 og ??(??) = 2?? − 1. a) Bestem forskriften for den sammensatte funktion ??(??(??)). b) Bestem ??(??(2)).

Beregn koordinaterne til skæringspunktet mellem linjerne ??: ?? − 2?? = 3

??: 2?? − 3?? = 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2020 af Moderatoren

Prøv at indsætte et billede af opgaven og skriv hvad du præcist er i tvivl om.


Svar #2
03. november 2020 af Maral

Det drejer sig om disse

Svar #3
03. november 2020 af Maral

Billede:

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2020 af PeterValberg

#3 Du fik ikke vedhæftet billedet :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik spørgsmål - A niveau hjælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.