Matematik

Hvordan kan (x^3)' = 3x^2

06. november 2020 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Hvordan kan (x3)' = 3x2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2020 af mathon

                  \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Regel:}&\left ( x^n \right ){}'=n\cdot x^{n-1} \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan kan (x^3)' = 3x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.