Matematik

Opgave 6 - Prisen på leasing af bil i ét år

06. november 2020 af Audioholic - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen

Jeg har tegnet grafen for f(x) og løst ligningen f(x)=30000 som er x=20600, men jeg skal også forklare, hvad ligningen og dens løsning fortæller.

Betyder det, at det koster 30000 kr. at lease en bil i et år, når man kører 20600 km. i den? Eller er det omvendt? :)

Opgaven er vedhæftet.

Mvh. Anton

Vedhæftet fil: Opgave 6.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll} b)\\& 1.25x+4250=30\,000\\\\& x=20\,600 \end{array}


Svar #3
06. november 2020 af Audioholic

Ja, mange tak. Det har jeg løst. Men hvordan vil du forklare ligningen og dens løsning? Betyder det, at det koster 30000 kr. at lease en bil i et år, når man kører 20600 km. i den? Eller er det omvendt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2020 af mathon

 Det  betyder, at det koster 30000 kr. pr. år  at køre 20600 km. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2020 af mathon

korresponderende
                                  https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1982714#1982721
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. januar 2023 af Mini123emil

Hvordan tegner man grafen for f?


Skriv et svar til: Opgave 6 - Prisen på leasing af bil i ét år

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.