Matematik
Opgave 6 - Forklare betydningen af ligningen og dens løsning
06. november 2020 af
Audioholic
-
Niveau: B-niveau
Hej Studieportalen
Jeg har tegnet grafen for f(x) og løst ligningen f(x)=30000 som er x=20600, men jeg skal også forklare, hvad ligningen og dens løsning fortæller.
Betyder det, at det koster 30000 kr. at lease en bil i et år, når man kører 20600 km. i den? Eller er det omvendt? :)
Opgaven er vedhæftet.
Mvh. Anton
Jeg har tegnet grafen for f(x) og løst ligningen f(x)=30000 som er x=20600, men jeg skal også forklare, hvad ligningen og dens løsning fortæller.
Betyder det, at det koster 30000 kr. at lease en bil i et år, når man kører 20600 km. i den? Eller er det omvendt? :)
Opgaven er vedhæftet.
Mvh. Anton
Vedhæftet fil: Screenshot_20201106-191127_Chrome.jpg
Svar #3
07. november 2020 af mathon
korresponderende
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1982694#1982702
Skriv et svar til: Opgave 6 - Forklare betydningen af ligningen og dens løsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
