Matematik

Differentialligning y'=b-ay ER DEN KORREKT?

08. november 2020 af Elninoo - Niveau: A-niveau

Er den her løsning korrekt folkens ? Den partikulære tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2020 af mathon

Nej det er den ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2020 af peter lind

nej den homogene løsning er c*e2x


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2020 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} \textup{Den fuldst\ae ndige l\o sning er:}&y=-\frac{3}{4}e^{2x}+\frac{3}{2} \end{array}


Svar #5
08. november 2020 af Elninoo

men hvordan får du det til 44/3c^2x+3/2 

Har lige forstået den fuldstændige løsning det var en fejl fra min side. Dog forstår jeg ikke den partikulære 


Skriv et svar til: Differentialligning y'=b-ay ER DEN KORREKT?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.