Matematik

Bestem en ligning til tangenten for grafen p ER DET KORREKT?

10. november 2020 af Elninoo - Niveau: A-niveau

En som muligvis kan gennemtjekke om det som jeg har skrevet er korrekt. Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2020 af janhaa

Nei:

10 = y ' = 3x - 2 => x = 4

P = (4, 2)

y - 2 = 10(x-4)

y = 10x - 38

er tangenten


Svar #2
10. november 2020 af Elninoo

Tak


Skriv et svar til: Bestem en ligning til tangenten for grafen p ER DET KORREKT?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.