Kemi

Redoxreaktion til alkohol

10. november 2020 af AreeyaAA22 - Niveau: B-niveau

hej.  

Jeg har forsøget 4 ukendt alkoholer," Primære, sekundære og tertiære alkoholer "og skal jeg skal afstemme  hver alkohol A-D 

Vi har fået alle fire alkohol : 

Alkolhol A: Benzylalkohol = C6H5-CH2OH

Alkolhol B: 2-methyl-2-propanol=  (CH3)3COOH

Alkolhol C: 2-2-Botanol = CH3CH2CHOHCH3

Alkolhol D: 1-pentanol = CH3(CH2)3CH2OH

Alkohol A,D skal Tollens med  også Beckmanns med,  Alkohol (tertiær)  og Alkohol Curegnes med Becmanns og uden med Tollens  

Jeg håber at nogen har lyst at hjælpe mig. 

På forhold tak  


Skriv et svar til: Redoxreaktion til alkohol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.