Matematik

matematik B projekt

15. november 2020 af scoregaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er igang med vedhæftede projekt. Mangler opgave 1 og 3. Føler mig helt lost - hvad gør jeg?

Vedhæftet fil: 190970_opgaver_2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2020 af Anders521

#0 Gerne vedhæft et billede af opgaverne, tak.


Svar #2
15. november 2020 af scoregaard (Slettet)

1


Svar #3
15. november 2020 af scoregaard (Slettet)

2


Svar #4
15. november 2020 af scoregaard (Slettet)

3


Svar #5
15. november 2020 af scoregaard (Slettet)

billede 1 er irelevant. den har jeg lavet


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. november 2020 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #7
15. november 2020 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllll} 3a)\\& \begin{array}{lllllllllllllllllr} \textup{Dansk \aa rsl\o n efter skat:}&480\;000-168\;000&=&&&&&&&&&&&&&\! \! DKK&312\;000\end{array}\\\\\\ 3d)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Svensk \aa rsl\o n:}&720\;000\\\\ \textup{Skatteberegning:}\\& \begin{array}{llr} (720\;000-35\;900)\cdot 0.30&=&205\;230\\ (720\;000-490\;700)\cdot 0.20&=&45\;860\\ (720\;000-689\;300)\cdot 0.05&=&1\;535\end{array}\\ \textup{Svensk skat ialt}=&&\! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \!\overline {252\;625}\\\\ \textup{Svensk \aa rsl\o n efter skat:}&\, \, \, 720\;000-252\;625=\textup{SEK}\qquad \; \; 467\;375\\ \textup{omregnet med kurs 71.35:}\\ & \, \, \, 467\;375\cdot 0.7135&=&DKK& 333\;472 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. november 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} 3b)\\& s(x)=\left\{\begin{array}{lll} 0\cdot x+35\;900&\textup{for}&0\leq x\leq 35\;900\\ 0.7\cdot x+10\;770&\textup{for}&35\;900<x\leq 490\;700 \\0.5\cdot x +108\;910&\textup{for}&490\;700<x\leq 689\;300 \\ 0.45\cdot x+143\;375&\textup{for}&689\;300<x \end{array}\right. \end{array}


Skriv et svar til: matematik B projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.