Fysik

Hvor langt kører bilen?

15. november 2020 af Dallas89 - Niveau: B-niveau

https://ibb.co/cQ4M4XM

(billede af opgavetekst)

Jeg håber i kan se billedet, men i første opgave, fik jeg hastigheden til 56,57 m/s eller 203,652 km/h.

I opg. b, skal jeg så finde ud af hvor langt den har kørt, efter motoren er slukket og der er gået 2 minutter. Jeg ville bare høre om det er korrekt, at multiplicere hastigheden med tiden, så det korrekte svar er 6,9km, eller om jeg skal bruge en anden formel?.

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2020 af mathon

a)
         Brug
                     \small 2\cdot a\cdot \Delta s=v^2-{v_0}^2

b)
         Brug
                     \small \Delta s=\tfrac{v+{v_0}}{2}\cdot t
                     


Svar #3
15. november 2020 af Dallas89

Takker


Skriv et svar til: Hvor langt kører bilen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.