Matematik

Vektorer

16. november 2020 af Ehhdbjbd - Niveau: B-niveau

JEg forstår ikke opgaven, er der en der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2020 af janhaa

\vec p \cdot \vec q=14*15*\cos(34^o)=174,1


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. november 2020 af Mathias7878

Formlen for vinklen mellem to vektorer er 

\cos(v) = \frac{\overrightarrow{p} \cdot \overrightarrow{q}}{|\overrightarrow{p}| \cdot |\overrightarrow{q}|}

hvor du ud fra oplysningerne, kan opstille ligningen

\cos(34^\circ) = \frac{\overrightarrow{p} \cdot \overrightarrow{q}}{14 \cdot 15}

Løs nu denne ligning med hensyn til 

\overrightarrow{p} \cdot \overrightarrow{q}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2020 af AMelev

#0 Brug din formelsamling side 11 (51).


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.