Matematik

Cirkler

16. november 2020 af Ehhdbjbd - Niveau: B-niveau

Kan ikke finde ud af opgaven, håber nogle kan hjælpe 

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2020 af janhaa

R=\sqrt{5^2+19^2}=\sqrt{386}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2020 af AMelev

                         
C(2,11) og P(7,-8). Radius r = |CP|. Se din formelsamling side 14 (69).


Skriv et svar til: Cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.